Kanał na Youtube Fanpage na Facebook

 

 

POZNAJMY SIĘ.


Jesteśmy młodzi. Niektórzy – widząc nasze pokaźne doświadczenie – poddają to w wątpliwość, ale nie słuchajcie ich. Jesteśmy młodzi.

Z niejednego pieca jednak jedliśmy chleb. Dzięki temu – na Wasz stół – potrafimy polecić ten najsmaczniejszy. Nasi dostawcy i niezawodni kelnerzy zadbają, żeby był jeszcze ciepły i chrupiący, kiedy tam trafi. A wytrawni i słodcy kucharze zamienią go w kulinarną ucztę.

 

 

Piotr Sobczak / Współwłaściciel

Wielki plecak, wytarte buty, a w tle zachodzące słońce. Od zawsze chciał być podróżnikiem. Wyruszyć gdzieś daleko i o każdym miejscu na świecie móc powiedzieć „tu byłem”. Jak Tony Halik. Czasami mu to się udaje. Częściej jednak eksploruje niezbadane tereny i zdobywa nowe szczyty na poziomie zawodowym. To także wielkie szczęście. Zwłaszcza, kiedy po powrocie do domu czekają na niego: troje dzieci, żona i talerz ulubionego krupniku. Smacznego!

tel. kom. 512 081 904, e-mail: piotr.sobczak@lunchservice.com.pl

Darek Cyran / Współwłaściciel

Opis...

tel. kom. -, e-mail: -

Bartłomiej Roszczyk / Handlowiec

tel. kom. -, e-mail: -

Iwona Janeczko / Account manager

Dziecięce marzenie o byciu malarką zamieniła na to, w którym zmienia świat - na lepsze, oczywiście. Najczęściej robi to będąc wspaniałą mamą. Kiedy indziej szarą rzeczywistość koloruje śpiewając lub serwując wybitny gulasz wołowy. Oj, warto tego doświadczyć. Czasami ogranicza się tylko do najbliższego terytorium i poprawia własną rzeczywistość. Delektuje się wtedy ulubioną zupą miso- shiru lub sączy zieloną herbatę w wannie wypełnionej pianą. Pozazdrościć.

tel. kom. -, e-mail: -

Łukasz Lachowski / Kelner

Francis Ford Coppola powiedział kiedyś, że lepiej ugotować makaron dla dwustu ludzi niż nakręcić kolejny film, bo o makaronie przynajmniej nie trzeba opowiadać w wywiadach. O pesto Łukasza można jednak mówić w nieskończoność. On pewnie też by o nim trochę powiedział, gdyby nie był zbyt zajęty smakowaniem innych rodzajów pasty, za którymi tak przepada. Lubi też dobre kino i cieszy się, że Coppola jednak nie został kucharzem. Tak samo, jak jego żona i dwóch synków cieszą się, że nie spełnił marzenia z dzieciństwa i nie został księdzem. Brawo Łukasz!

tel. kom. -, e-mail: -

Karol Soczko / Account Manager

Karol od zawsze chciał polecieć w kosmos. I to akurat mu się udało, ponieważ każdego dnia niezły kosmos w domu urządzają mu dwaj synkowie: Kubuś i Krzyś. Razem z żoną Moniką są dla niego całym wszechświatem. Teraz została jeszcze wizyta na Old Trafford i można odhaczyć najważniejsze marzenia. Gdyby tylko sir Alex Ferguson spróbował jego pizzy albo gulaszu węgierskiego, z pewnością by to zorganizował. Gdyby tylko miał okazję... No właśnie, ma ktoś do niego numer?

tel. kom. -, e-mail: -

Zdzisław Paśnik / Koordynator

Przezroczysty ocean, zupełnie jakby go nie było; plaża, od której jaśniejsze jest tylko słońce i Zdzisław chowający się przed jego promieniami pod parasolem z kolorowego drinka. To wizja idealnego relaksu. Trudno się nie zgodzić, zwłaszcza, że w tle Bob Marley śpiewa nieśmiertelne Could you be loved. W wolnych chwilach, w których aktualnie się nie relaksuje, przygotowuje wybitne Surf & Turf, łowi ryby, gra w piłkę, kosi trawę, przyrządza drinki i tnie drzewo piłą mechaniczną. Taki facet! Nic dziwnego, że kiedyś wyleciał do Australii mając tylko kilka dolarów w kieszeni.

tel. kom. -, e-mail: -

Maciej Franke / Kelner

Pamiętacie Piotrusia Pana? Nie chcę być mężczyzną, nie chcę budzić się i czuć, że mam brodę – powtarzał. Podobnie jak Piotruś, Maciek postanowił pozostać dzieckiem na dłużej. Mimo, że jest też trochę dorosły, raczej nic nie zmieni jego postanowienia. Tak samo, jak nic nie zmieni przyjemności, jaką czerpie podczas śniadań i kolacji – lub kolacji i śniadań - które spożywa z bliską osobą. Maciek jest przecież mistrzem jajek (a może chodziło mu o jajcarza?). Pewnie dlatego stale powtarza, że jedyne, co mu w życiu wyszło to… włosy. Ach, ta piotrusiowa niechęć do owłosienia.

tel. kom. -, e-mail: -

Andrzej Napiórkowski / Kelner

Kilkuletni Andrzej marzył o byciu tancerzem. John Travolta, Patrick Swayze i tańcz mnie po miłości kres. Może nie został drugim Fredem Astaire, ale zdarza mu się zrobić show. Za przygotowanie i zaserwowanie barszczu z królika i pieczonej kaczki otrzymałby same „dziesiątki” od każdego jury. Muzyka, choć często relaksacyjna, towarzyszy mu także, kiedy odpoczywa razem z synem w ogrodzie. Nie przeszkadzajmy im teraz, okej?

tel. kom. -, e-mail: -

Daniel Boryka / Kelner

Kiedy już usmażymy naleśnika, smarujemy go obficie czekoladą i zawijamy. Nie musimy używać ani widelca ani noża. Możemy zamknąć oczy i delektować się smakiem albo zwyczajnie wgryźć się w temat. Niektórym przypomina się wtedy dzieciństwo. Daniel pamięta, że kiedy był dzieckiem, chciał być taki jak jego tata. Teraz sam jest tatą dwóch synków i najbardziej chce spędzać każdą wolną chwilę ze swoją rodziną. Miłego.

tel. kom. , e-mail:

Krzysztof Kasprzak / Handlowiec

Byliście kiedyś w Stanach? Krzysiek planuje, ale przeraża go myśl, że na miejscu nie będzie mógł zjeść zupy gulaszowej Babci Krysi. Trudny wybór. Zwłaszcza, kiedy nie zanosi się na amerykańską trasę koncertową Modern Talking. Skoro jeszcze nie podjął ostatecznej decyzji, może spędzić dużo czasu z rodziną – Żoną Anią i córeczką Gabrysią. Często zabiera je na leżakowanie pod parasolem z liści poziomek na końcu świata. I czy warto ruszać do Stanów?

tel. kom. -, e-mail: -

Małgorzata Grzyb / Account manager

tel. kom. -, e-mail: -




KONTAKT

Zadzwoń lub wypełnij
formularz kontaktowy.
Oddzwonimy i umówimy się na krótkie
15-minutowe spotkanie.

tel. 22 578 08 80
catering@lunchservice.com.pl

Lunch Service
ul. 11 Listopada 28b
05-816 Michałowice / Warszawa
NIP: 822 - 10 - 06 - 608

 



 

Dziękujemy za kontakt! Odpowiemy na Twoją wiadomość tak szybko jak to możliwe.






Lunch Service, ul. 11 Listopada 28b, 05-816 Michałowice / Warszawa, NIP: 822-10-06-608, tel. 22 578 08 80, E-mail: catering@lunchservice.com.pl

© Lunch Service 2016

Design & Software