Kanał na Youtube Fanpage na Facebook


06-29-2016

Szef kuchni poleca

Wiosenne przekąski

Czujecie przypływ pozytywnej energii? Tę lekkość po zimowym zastoju? To znak, że nareszcie przyszła wiosna. A z nią nowe smaki i apetyt na lekkostrawne, ale i energetyczne menu. Dlatego polecam nasze wiosenne przekąski. Chrupiące bułeczki z twarożkiem i rzodkiewką, a może z mozzarellą, pomidorkami cherry i listkiem świeżej bazylii, albo z pastą jajeczną i świeżo siekanym, aromatycznym szczypiorkiem lub z serkiem combozzola, roszponką, kiełkami słonecznika i pomidorkiem cherry, nie mówiąc już o tych z pastą z tuńczyka, ogórkiem, oliwką i natką. A dla „mięsożerców”, np. z polędwicą łososiową, świeżym ogórkiem i pastą ziołową, albo z szynką, żółtym serem, świeżą papryką, czarną oliwką i natką. Nowalijki, kiełki, zielenina, najlepszej jakości nabiał, ryby i mięso tworzą kompozycje, od których można się wiosennie uzależnić. Ale w tym przypadku, nie ma w tym nic złego :)





Lunch Service, ul. 11 Listopada 28b, 05-816 Michałowice / Warszawa, NIP: 822-10-06-608, tel. 22 578 08 80, E-mail: catering@lunchservice.com.pl

© Lunch Service 2016

Design & Software