Kanał na Youtube Fanpage na Facebook


06-29-2016

Szef kuchni poleca

Bufet „Zielono mi”

Bufet zimny, czy gorący?
A może tylko deser i napoje?

Wybierzcie Państwo sami:

Tartinki z zielonym pesto i guacamole, brokułowa tarta i sałatka ze świeżym szpinakiem.
Na obiad krem z cukinii  i gołąbki z włoskiej kapusty z nadzieniem z porów, brukselki i ryżu basmati, a na deser ciastka owsiane z pestkami dyni i miodem oraz mus z kiwi.

Albo może inaczej ... na tartinkach mozzarella z genovese, do tego zielone warzywa z dipami szczypiorkowym  i gorgonzolla, a na obiad krem brokułowy i farfalle ze szpinakiem ?

Zapraszam - Szef Kuchni





Lunch Service, ul. 11 Listopada 28b, 05-816 Michałowice / Warszawa, NIP: 822-10-06-608, tel. 22 578 08 80, E-mail: catering@lunchservice.com.pl

© Lunch Service 2016

Design & Software